Uživaj u životu | Kratki citati


Mark Twain - citati izrekeZa dvadeset godina od sada biti ćeš još više razočaran sa stvarima koje nisi uspio napraviti nego sa stvarima koje si učinio.

Zato baci konopac s pramca. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati pravi vjetar u jedra. Istraživaj. Sanjaj. Otkrivaj. | Mark Twain


Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , , , , , , , ,

Odgovori