Sve vidiš, sve znaš… | Misao trenutka


Sve vidiš, sve znaš... | Misao trenutkaBitna je ona osoba što je napisala ovo što će te pročitati,a ona osoba što djeluje kroz sve ovo napisano je najbitnija, a ta osoba je Bog.

“Svoj dom je gledala kao maleni vodopad ili sliv u pustinji. Bog je bio izvor ljubavi, izlio je sebe u Kristu, tražeći ulaz, obično bivajući odbijen i osporavan, ali tu i tamo pronalazeći ulaz u srce otvoreno za Svetoga Duha.

Zatim je ljubav preplavljivala i tekla kroz kanale posvećene službe, sretnih domova, i djece koja su podizana da cijene toleranciju i dobru volju među svim ostalim bogatstvima. Onda dolazi rijeka, život i iscjeljenje klijaju; zelena trava prekriva grobove; cvijeće stvara vrtove u kraterima bombi i živa voda izvire u pustinji.

Rosa je bila u pravu; ljubav je bila jedini put za mir i ništa drugo nije bilo važno.

Patricia St. John – * Ništa drugo nije važno


Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , , ,

Odgovori