Stotinu znanstvenika protiv Einsteina | Anegdote


Stotinu znanstvenika protiv Einsteina | AnegdoteDok je još trajao Drugi svjetski rat, mnogi znanstvenici su se protivili Albertu Einsteinu.

Kako bi oni dokazali svijetu da su u pravu, pokrenuli su kampanju u Njemačkoj koja je rezultirala izdavanjem knjige pod naslovom “Stotinu znanstvenika protiv Einsteina”.

Kako se to vrlo brzo proširilo Njemačkom mnogi novinari su došli do Einsteina i upitali ga što ima reći na to.

Einstein je sjedio i smijao se, a novinari su i dalje bili uporni pa ga opet isto upitali, a on im je odgovorio:

– Zašto je potrebno stotinu ljudi da bi dokazalo da nisam u pravu, dovoljno je bio i jedan! | MudreMisli.netSvakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , ,

Odgovori