Što muškarci misle o ženama?!


mirazPostoje neke stvari koje muškarci misle da znaju o ženama. Međutim, misle li žene o sebi iste stvari kao muškarci?! Ponekad, baš ono što muškarci misle o ženama, žene misle o muškarcima. Možda ipak muški mozak nije toliko različit, vjerojatno tražimo, na kraju krajeva istu stvar?!

MUŠKARCI VOLE KATEGORIZIRATI ŽENE

Muškarci vole razgovarati o ženama kada s dečkima odu na piće. Tada ih uglavnom svrstavaju u ove kategorije: niska, visoka, zanimljiva, zločesta, odana, dobra za krevet i sl. Zanimljivo je da baš tako ili slično žene kategoriziraju jedna drugu kada pričaju o svojoj konkurenciji. Možemo li tada nešto prigovoriti muškarcima zbog kategoriziranja?! Koja od djevojaka nikada nije sjela s prijateljicama i novog uspoređivala s bivšim ili ih stavljala u kategorije tipa „nježan i romantičan“, „zavodnik“ i sl. Dakle, prava je istina, da baš kao što muškarci kategoriziraju žene i žene kategoriziraju druge žene, ali i muškarce.

SAMOPOUZDANJE

Muškarci misle da je samopouzdanje jedna od najvažnijih stvari. I istina je. Muškarac koji misli da zna što žena želi u blagoj je prednosti jer će brže reagirati i neće dopustiti da dobre prilike prođu pokraj njega. Ali s druge strane i žene koje zrače samopouzdanjem najprivlačnije su muškarcima.

ŽENA KOJA ZNA PLESATI JE VRLO SEKSI

Muškarci iznimno privlačnima smatraju žene koje dobro plešu. Ples pokazuje samopouzdanje i muškarci pretpostavljaju da ako ste raspoloženi za ples, da ste vjerojatno i otvoreniji za komunikaciju. Međutim i muškarac koji zna plesati nevjerojatno je seksi.

ROMANTIKA JE PUT DO ŽENSKOG SRCA

Svaka žena cijeni neočekivane poklone od dečka, pozive na putovanja i izlete, izlaske u kino ili zajedničke večere. Međutim, muškarci to često ne rade radi žene s kojom su nego da bi vidjeli njenu nježniju stranu, točnije radi sebe. Oni zapravo uživaju u izlascima u kino i našem društvu, te ako dečko čini lijepe stvari za vas, ne treba vam biti neugodno ili se smatrati obveznim, on ih radi kako radi vas, tako i radi sebe.

MUŠKARCI PADAJU NA ŽENE KOJE IH ISTINSKI VOLE

Muškarci su poprilično dobri u čitanju ženske podsvijesti. Ako dečko zna da ga njegova

djevojka voli neće mu biti neugodno priznati svoje osjećaje. Ako mislite da se nekome možete pretvarati to neće upaliti na dugi rok. Muškarci gotovo jednako dobro čitaju žene kao i žene muškarce.

miraz

Miraz je začin koji nam pomaže da progutamo ribu zajedno s kostima.Oznaka: , , , , , , , , ,

Odgovori