Sex | Citati


Poznati o seksu Seksualni odnos podsjeća na igranje bridža. Ako se nema dobrog partnera, to je bolje imati dobru ruku. (Woody Allen)

Biseksualnost udvostručava šanse za subotnji izlazak. (Rodney Dangerfield)

Seks u 90-oj je kao da pokušavate igrati bilijar s konopom u rukama umjesto sa štapom. (Camille Paglia)
Seks je jedan od devet razloga reinkarnacije. Ostalih osam su nebitni. (George Burns)

Vidite, problem je u tome što je Bog dao muškarcima mozak i penis no ne dovoljno krvi kako bi oboje radili istovremeno. (Robin Williams)

Clinton je lagao. Muškarac može zaboraviti gdje je parkirao automobil, pa čak i gdje živi, ali nikada ne može zaboraviti oralni seks bez obzira koliko on loš bio. (Barbara Bush)

Došlo je do nove medicinske krize. Doktori su izvjestili da su mnogi muškarci alergični na lateks u kondomima. Otkrili su, naime , da uzrokuju oticanje . Da, i u čemu je problem?! (Dustin Hoffman)

Žene možda mogu da glume orgazam, ali muškarci mogu odglumiti cijelu vezu. (Sharon Stone)

U muškim časopisima ima tako malo savjeta. To je zato jer muškarci misle -Znam ja šta trebam činiti samo mi pokažite slike golih žena. (Jerry Seinfeld)

Prošlo je tako dugo otkako nisam imala seks. Zaboravila sam ko koga treba vezati. (Joan Rivers)

Žene trebaju razlog zašto bi imale seks, muškarci trebaju samo mjesto. (Billi Crystal)

Dok ste u školi, ne znate cijeniti mnogo lijepih stvari koje vam se tada događaju. To shvatite tek kasnije u životu. Jedna takva recimo situacija kada vas po guzi lupa žena u srednjim godinama. Takve stvari kasnije u životu plaćate. (Elmo Phillips)

Nije predbračni seks ako se ne planirate oženiti. (George Burns)Oznaka: , , ,

Odgovori