Oglašavanje


S druge strane portala mudreMISLI.net nalazi se nekoliko ljudi koji svoje slobodno vrijeme provode čitajući i prikupljajući mudre misli, priče, izreke, citate i poslovice. Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli smo željeli podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Zbog svakodnevnog rada ponosno možemo reći da imamo preko 10.000 jedinstvenih posjeta dnevno te smo zasigurno jedan od najvećih portala u regiji.

Pišemo razne mudre priče, citate poznatih osoba, objavljujemo video i foto materijale i još mnogo toga. Imamo i više od 80 000 Facebook fanova! Potrebno je napomenuti kako su fanovi stvarni, dakle nisu kupljeni ni prikupljeni preko nekih agencija i slično nego su isključivo plod našeg svakodnevnog rada.

Na portalu MudreMisli.NET oglašavati se možete video recenzijama, foto recenzijama, klasičnim bannerima… Kako bismo kreirali personaliziranu ponudu u skladu s Vašim specifičnim proizvodom ili uslugom, javite nam se na [email protected]

Ako se želite oglašavati klasičnim bannerima, odaberite jednu od ponuđenih dimenzija i pozicija (klik na sliku za veći prikaz).

Cijene bannera je samo (0,5 konvertibilnih pfeninga/2 lipe/0.002€) po prikazu za leaderboard i (0,25konvertibilnih pfeninga/1 lipu/0.0013€) za sve ostale dimenzije. Računajte na oko 35.000 prikaza dnevno. Za svaki dodatni dan obračunavamo popust od 10%, a ukupni zbroj popusta je 50% max.

Možete zakupiti i pozadinu portala po cijeni od (250 KM/1000 KN/125€) tjedno (7 dana). I ovdje vrijede popusti kao kod zakupa bannera.

Za sva dodatna pitanja, prijedloge i komentare javite nam se na mail [email protected]

Na slici ispod možete vidjeti prostor predviđen za oglašavanje na naslovnoj strani.

Dimenzije na slici su maksimalne, vi možete još zakupiti kvadratne bannere između dva nebodera s maksimalnim dimenzijama 400×400 px i/ili ukoliko imate dodatne prijedloge slobodno nas kontaktirajte pa ćemo se dogovoriti.
Oglašavanje - Naslovna stranaSvakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili.

Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje.

Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto.

Uživajte :)

Postano u Reklame

Odgovori