Kad bi svi milijarderi podijelili svoje bogatstvo Vi bi dobili… | Jeste li znali?


posao

Posao

Na svijetu postoji 1.426 milijardera, a njihovo ukupno bogatstvo iznosi 5.4 bilijuna dolara – vjerojatno većina nas ne zna koliko je to novaca.

Forbes svake godine sastavlja listu najbogatiji ljudi na svijetu, pa je tako povodom 27. godišnjice napravio infografiku u kojoj su odlučili postaviti pitanje, što bi ovih 1.426 milijardera moglo učiniti sa svojim bogatstvom.

U infografici postoje neki zanimljivi podaci, no dva podatka su vrlo zanimljiva za nas koji nismo milijarderi. Naime, ako bi svi milijarderi međusobno podijeli bogatstvo, svaki od njih bi dobio 3,809,12,422.16 dolara, no još zanimljivija činjenica jest da ako bi to bogatstvo bilo podijeljeno svakom čovjeku na našem planetu, svaki bi dobio 768.37 dolara.

Što biste vi učinili da imate recimo 73 milijarde dolara kao što je to slučaj kod Carlosa Slim Landa?Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , ,

Odgovori