Ista lica | Mudre priče


paulo_coelhoKada viđamo uvijek ista lica, na kraju ona postaju dio našeg života. A kada postanu dio našeg života, onda žele i da nam ga izmjene.

I ako ne bude po njihovom, nije im pravo. Jer, svaki čovjek ima točnu predstavu kako bi trebali živjeti svoj život. A nikad nemaju pojma

kako treba da prožive vlastiti život. | P. Coleho


Svakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , , , , , , , ,

Odgovori