Einsteine nauči brojati | Anegdote


Einsteine nauči brojatiPoznati veliki njemački fizičar Alber Einstein i nije bio neki velik talent za glazbu, ali unatoč tome uživao je svirati violinu.

Jednom prilikom je dobio veliku šansu svirati s orkestrom koju je vrlo rado prihvatio.

Kada je došao među profesionalne glazbenike počeo je svirati sam i sve je bilo dobro, no kad je morao svirati zajedno s orkestrom počeo je mnogo griješiti jer nije dobro brojao taktove.

Vidno uzrujan dirigent ga je nekoliko puta oštro pogledao, ali sve je bilo uzalud i Einstein je nastavio griješiti.

Kada više nije mogao izdržati, dirigent iz sve glasa reče:

– Einsteine, nauči brojati više! | MudreMisli.netSvakodnevno iščitavanje prekrasnih priča i mudrih misli želimo podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu i šire što smo pokretanjem ovog portala mudrih misli i učinili. Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje. Na ovom našem skromnom portalu možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni…) jer za svakoga postoji ponešto. Uživajte :)

Oznaka: , , ,

Odgovori